Loading...

De geschiedenis van ASD

Over ASD

ASD is in 1993 opgericht door Dieudonné van Swieten. Dit kleine transportbedrijf groeide snel dankzij de uitstekende service die Dieudonné bood. Het wagenpark breidde zich uit en al snel stond ASD bekend om zijn service, flexibiliteit en klantvriendelijkheid. Momenteel is het rayon gegroeid en zijn wij actief van Zeeland t/m Limburg, Gelderland en Zuid-Holland.

Na 27 jaar staan de kernwaarden van het bedrijf nog altijd voorop: klantvriendelijkheid, efficiëntie en flexibiliteit naar zowel de klant als de opdrachtgever. Werknemers van ASD zijn te herkennen aan het borstlogo en het logo op de bus. Wij begrijpen heel goed dat ASD het verlengstuk van uw bedrijf en dus ook uw visitekaartje kan zijn. Wij zijn de laatste stop in uw ultieme customers journey.

Onze diensten

Wij bezorgen meubelen, van groot tot klein. En van filiaal tot deur!

Klantgericht

De bezorgers van ASD zijn uw visitekaartje bij de klant. De chauffeurs zijn servicegericht en
elke klant is koning. Daar vallen ook uw klanten onder.

Flexibel

Toch iets vergeten? ASD denkt graag met u mee om tot een gepaste oplossing te komen. Doordat ASD een klein bedrijf is, zijn de lijnen kort. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij eenvoudig en snel inspelen op uw veranderende wens. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons voor een afspraak.

Betrouwbaar

Door met ASD zaken te doen, kunt u erop vertrouwen dat uw meubels altijd netjes worden bezorgd op de bezorg dag, die u heeft gekozen. De chauffeurs zijn uiterst behulpzaam en altijd vriendelijk.

Snel & Efficiënt

Klanten blijven speciaal thuis voor de bezorging van hun meubels. ASD hecht er dan ook veel waarde aan dat de goederen op tijd bij de klant worden bezorgd. Om dit te waarborgen, worden de meubels in tijdvakken van maximaal 4 uur geleverd. Bovendien wordt de klant altijd van tevoren gebeld, zodat zij op de hoogte zijn van de status van hun bezorging.

Kopje koffie? Neem contact met ons op!