Loading...

Maatschappelijk ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ook bij ASD vinden wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. Daarom is ervoor gekozen om samen te werken met de Diamantgroep en Werkhart. Via deze organisaties stromen er jongeren binnen, die op dat moment een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt. Ze beginnen als stagiaire bij ASD voor een paar maanden.

Onze diensten

Wij bezorgen meubelen, van groot tot klein. En van filiaal tot deur!

Verantwoord (samen)werken

Na de inwerktijd als stagiaire, kunnen zij doorgroeien binnen het bedrijf. Er wordt allereerst gestart met monteren, maar naarmate ze goed presteren, mogen ze ook mee als bijrijder naar klanten.

Het doel is om deze stagiaires zover op te leiden dat ze door kunnen groeien binnen ASD of kunnen starten als monteur bij een ander bedrijf. Door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan te bieden, denkt ASD aan MVO.

Bovendien is dit concept ook een voordeel voor de eindconsument. Denk maar aan ouderen, die een stoel of tafel niet zelf in elkaar kunnen zetten. Door de lancering van dit concept denken wij aan alle mensen in de maatschappij die niet in staat zijn om hun meubels te monteren.

Ons werkgebied

Kopje koffie? Neem contact met ons op!