Laden…

Over ASD

ASD is in 1993 opgericht door Dieudonné van Swieten. Dit kleine transportbedrijf groeide al snel door de uitstekende service die geboden werd door Dieudonné. Het wagenpark breidde zich uit en al snel stond ASD bekent om zijn service, flexibiliteit en klantvriendelijkheid. Momenteel is het rayon gegroeid en zijn wij actief van Zeeland t/m Limburg, Gelderland en Zuid-Holland.
Na 23 jaar staan de kernwaarden van het bedrijf nog altijd voorop: klantvriendelijkheid, efficiëntie en flexibiliteit naar zowel de klant als opdrachtgever. Werknemers van ASD zijn te herkennen aan het borstlogo en het logo op de bus. Wij begrijpen heel goed dat ASD het verlengstuk van uw bedrijf en dus ook uw visitekaartje kan zijn. Wij zijn de laatste stop in uw ultieme customers journey.

Waar ASD voor staat

Klantgericht

Bezorgers van ASD zijn uw visitekaartje bij de klant. De chauffeurs van ASD zijn servicegericht en zien uw klant als hun eigen klant. En de klant is koning.

Flexibel Wij denken met u mee

Toch iets vergeten? ASD denkt graag met u mee om tot een gepaste oplossing te komen. Doordat ASD een klein bedrijf is, zijn de lijnen kort. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij eenvoudig en snel inspelen op uw veranderde wens. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons voor een afspraak.

U tevreden? Dan wij ook

Al 23 jaar staat ASD bekend als een uiterst betrouwbare partij. Wie kan dit beter beamen dan onze tevreden klanten? Klik hier voor een overzicht van onze recensies.

Snel & Efficiënt

Uw klant wil weten wanneer uw product geleverd wordt. Ze blijven hier speciaal voor thuis, nemen vaak zelfs vrij van het werk. Dan is het belangrijk dat binnen de afgesproken tijd geleverd wordt. Daarom levert ASD in tijdvakken van maximaal 4 uur. Wil de klant vooraf een persoonlijk bericht? Dan bellen wij de klant vooraf op de bezorgdag. Wij geven bij filialen vaste tijdsblokken. In andere gevallen geven wij minimaal 24uur van tevoren een planning door aan het bedrijf.