Loading...

Van stoel tot volledige kamer!

Monteren

In oktober 2018 hebben wij een montageconcept opgezet. Dit concept is deels opgezet om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan te bieden, maar ook om de eindconsument te verlossen van het monteren.

Onze diensten

Wij bezorgen meubelen, van groot tot klein. En van filiaal tot deur!

Het montageconcept

Het montageconcept werkt als volgt. Allereerst bestelt de klant de meubels bij een van de winkels waar wij voor monteren. Vervolgens worden de goederen bij de winkel opgehaald en naar ons magazijn gebracht. Hier worden de kleine meubels netjes in elkaar gezet door de leerling of stagiaire.

Ons werkgebied

De werkwijze

Na de montage in het magazijn, wordt er een kwaliteitscheck gedaan en worden de meubels netjes ingepakt. Daarna worden de meubels bij de klant bezorgd door een bezorger van ASD en een medewerker van bijvoorbeeld de Diamant-groep. De meubels die nog niet zijn gemonteerd, worden ter plekke in elkaar gezet. Al het karton en plastic wordt ook meteen mee retour genomen, zodat de klant niet met afval blijft zitten.

Ons werkgebied

Het voordeel

Doordat de kleine meubels eerst in het magazijn worden gecheckt en de meubels bij de klant in elkaar worden gezet, kunnen beschadigde goederen sneller worden opgemerkt en worden geretourneerd.

Ons werkgebied

Onze partners

Op dit moment monteren wij voor Jysk Tilburg, Trendhopper Eindhoven & Breda en de Hoogenboezem groep.

Ons werkgebied

Kopje koffie? Neem contact met ons op!