Loading...

Van deur tot deur!

Bezorgen

Sinds 1993 bezorgt ASD al meubels voor verschillende winkels. De klant kiest bij de winkel of zij het bezorgd willen hebben en daarna wordt er een afspraak ingepland.

Grote kans dat u ons al eens aan de lijn heeft gehad, want het plannen van de afspraken van Trendhopper en de Hoogenboezem groep loopt volledig via ASD.

 Na het kiezen van een bezorgdatum, worden de goederen netjes bij u thuisbezorgd. Heeft u gekozen voor een (Full) Service? Dan worden de goederen ook uitgepakt en gemonteerd. Hier kunt u meer over lezen onder monteren.

 


Onze diensten

Wij bezorgen meubelen, van groot tot klein. En van filiaal tot deur!

Onze werkwijze

ASD bezorgt meubels van deur tot deur. Dit betekent dat de meubels worden opgehaald bij het magazijn van de winkel en worden afgeleverd bij het adres van de klant. Elke klant wordt vóór de bezorging gebeld door de chauffeurs om te laten weten dat ze onderweg zijn. De goederen worden daarna bij de klant binnen bezorgd. Vanwege het coronavirus kunnen onze diensten bij sommige winkels afwijken. Vraag bij de winkel waar u de goederen heeft gekocht naar de maatregelen.


ASD bezorgt overal, van woonwijken tot flats en van campings tot verzorgingstehuizen. Woont u op etage? Dan wordt er altijd een kleine meerprijs gerekend bovenop de bezorgkosten.

Ons werkgebied

Ons werkgebied

ASD bezorgt voornamelijk meubels in Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Daarnaast horen Nijmegen en Gorinchem ook bij onze vaste regio. Natuurlijk rijden wij ook verder dan onze vaste adressen, zo komen wij bijvoorbeeld ook in Amsterdam en België. Alles is mogelijk tegen een meerprijs. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ons werkgebied

Kopje koffie? Neem contact met ons op!